Information om opkrævning og betalinger

12. oktober 2023

Følgende besvarer ofte stillede spørgsmål omkring opkrævninger og betalinger.

Ønsker du at tilmelde dig betalingsservice, skal du bruge dit medlemsnr og Nem-ID, og så kan du tilmelde dig automatisk betaling her: 
Betalingsservice online tilmelding

1. Hvis du er tilmeldt Betalingsservice (PBS)
Hvis du har tilmeldt aftalen til Pengeinstitutternes Betalings Service (PBS), trækkes betalingen automatisk på samme måde som andre aftaler, du har tilmeldt PBS. Det fremgår af oversigten for PBS betalinger (som et tilgængelig i din netbank), om aftalen er tilmeldt. Du modtager ikke en opkrævning fra os per e-mail, hvis du er tilmeldt PBS.

2. Hvis vi mangler din e-mailadresse og du ikke er tilmeldt Betalingsservice
Hvis vi ikke har din e-mail adresse og du ikke er tilmeldt PBS modtager du en opkrævning med  posten fra PBS. Det fremgår af papiropkrævningen fra PBS, hvordan du tilmelder aftalen til PBS.
Hvis du sender os din e-mailadresse på info@terredeshommes.dk og samtidig oplyser navn, adresse og medlemsnummer, så sørger vi for at opdatere dine oplysninger i vores system. Du kan også gøre det selv ved at logge ind på Terre des Hommes Danmarks medlemsportal: http://tdh.klubonline.dk/

3. Hvis vi har din e-mailadresse og du ikke er tilmeldt Betalingsservice
Så sender vi opkrævninger til dig via e-mail. Det fremgår altid af opkrævningen, hvordan den kan betales. Hvis du gerne vil slippe for at modtage opkrævningerne, f.eks. fordi du har oprettet en automatisk overførsel fra din bank, så kan dette gøre ved enten at

  • tilmelde aftalen til PBS (se ovenfor), eller
  • ved at oprette en automatisk kreditkort betaling (se nedenfor).

 
4. Automatisk Dankort og kreditkort betaling
Tilmelding til automatisk Dankort og kreditkort betaling sker via vores medlemsportal: http://tdh.klubonline.dk/  hvor det er muligt at betale opkrævninger og tilmelde dem automatisk betaling. Du kan f.eks. gøre det næste gang du modtager en opkrævning. Når du har tilmeldt dig vil du ikke længere modtage opkrævninger fra os per e-mail. Beløbet vil blot blive trukket automatisk ved forfald.

5. Betaling med bankoverførsel
Anvend kontonummeret, der er oplyst på opkrævningen og oplys dit medlemsnummer ved betaling, så vi kan registrere den korrekt. Dette gælder også, hvis du opretter en automatisk overførsel via din bank. Vær opmærksom på, at du stadig vil modtage opkrævninger per e-mail, men blot skal se bort fra disse, da de jo betales automatisk. Hvis du gerne vil undgå at modtage opkrævninger, bedes du tilmelde aftalen til PBS (se ovenfor) eller til automatisk Dankort eller kreditkort betaling (se ovenfor).
 
6. Ønsker du at betale et andet beløb end det, der fremgår af opkrævningen?
Hvis du f.eks. ønsker at betale ekstra til en gave til dit sponsorbarn eller andet, bedes du i forvejen kontakte os på info@terredeshommes.dk og oplyse dit navn og medlemsnummer, samt hvilken donation du ønsker at give og hvem modtageren er. Så fremsender vi en opkrævning på det aftalte beløb og sikrer dermed, at pengene både bliver registreret rigtigt og videreformidlet rigtigt i henhold til dine ønsker.
Beløb, der indbetales uden aftale, vil vi gøre, hvad vi kan for at placere rigtigt, men det vil lette vores arbejde betydeligt og øge sikkerheden for at pengene kommer rigtigt videre, hvis du først kontakter os som angivet ovenfor.
 
Tak for din støtte.